1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті stend.org.ua та/або зробити замовлення товару на сайті stend.org.ua, Користувач повинен уважно ознайомитись з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Реєстрація» в розділі «Мій кабінет» або «Підтвердити замовлення» у вкладці «Кошик» на сайті stend.org.ua.

1.3. Користувач не зобов’язаний вносити конфіденційні дані на сайт stend.org.ua, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право самостійно оплачувати товар.

2. Які особисті дані можуть збиратись

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, контактний телефон, адресу електронної пошти. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача та надати залежні від цього сервіси, наприклад, зберігання даних в кошику між відівдуваннями;

IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу та вести журнал активності Користувача;

інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційовані Користувачем;

поведінка користувача на сайті;

Вся інформація збирається нами «як є» та не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватись компанією.

Ми можемо використовувати Ваше ім’я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача stend.org.ua.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові надходження товару, акції та інші новини stend.org.ua.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов’язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій, інформації та товарів поштою (поштовим перевізником), електронною поштою, пропозиції нових послуг, передачі будь-якої інформації, відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення та підтримка персональної сторінки клієнта на сайті власника.

Сайт stend.org.ua, також, надає можливість використання данних користувачів сервісам google. Персональні дані Користувачів використовуються, обробляються, зберігаються та передаються у відповідності до умов Політики конфіденційності Google, за посиланням: https://policies.google.com/privacy .

4. Умови надання доступу до бази даних

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на stend.org.ua постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача та його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, та лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право витребувати та отримувати такі дані.

5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитись від підписки

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити  особисту інформацію. Для цього достатньо скористатись вкладкою «Мій кабінет». Робота деяких можливостей stend.org.ua, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни інформації.

Користувач завжди може видалити свої особисті дані чи відмовитись від проведення розсилки за його контактною інформацією у зворотньому листі на адресу електронної пошти організації у розділі «Контакти».

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім сповіщенням Користувача про зміну/видалення чи відписку, буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. Захист інформації, що збирається

Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних та не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі.

7. Зміни в політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими.

Ми не несемо відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов цієї Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

8. Додаткові умови.

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі та є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності та можливості виконання.

Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту stend.org.ua він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами цієї Політики конфіденційності, та діє до тих пір, поки на сайті stend.org.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, в тому числі й персональні дані.

Close Menu
×
×

Cart